Persbericht

Persbericht

12 december 2018

Dé innovatie op het gebied van machinaal herbestraten: STEEN500

WERVERSHOOF - Vanaf 1 januari 2010 is het al wettelijk verplicht om bestrating machinaal aan te brengen. Palletteer B.V. heeft de oplossing ontwikkeld. Een palletteermachine die het machinaal straten van gebruikte stenen sterk vereenvoudigt: de STEEN500. Palletteer B.V. is ontstaan uit een samenwerking tussen Boos Bestratingen en Ooms Producten.

De palletteermachine STEEN500 is dé innovatie op het gebied van machinaal herbestraten. De machine is in staat gebruikte stenen, gepalletteerd aan te bieden, waardoor er grote hoeveelheden per dag herbestraat kunnen worden. De STEEN500 kan gebruikte bestratingsmaterialen sorteren en op pallets in elk gewenst verband stapelen. De productie van de hightech machine is tot stand gekomen in samenwerking met Vlaming Products.

Op vrijdagmiddag 7 oktober 2011 zullen de ontwikkelaars een demonstratie houden in Hoorn op de Schelphoek. Alwaar zij de aanwezigen opde hoogte brengen van de werking en voordelen van de nieuwe machine. Het programmaoverzicht is te vinden op www.palletteer.nl.

Mede-ontwikkelaar Ko Boos zegt: "De inzet van de palletteermachine maakt het zware straatwerk een stuk aangenamer en voorkomt lichamelijke klachten bij stratenmakers. Tevens kan iedereen zich houden aan de wettelijke regelgeving van machinaal herbestraten Crow publicatie 282. De eerste opdrachten zijn geplaatst en de opdrachtgevers zijn enthousiast, dus we hebben hoge verwachtingen van deze hightech machine!"

Palletteer B.V.

Nijverheidsweg 19
1693 AM Wervershoof
info@palletteer.nl
Tel: 0228 - 526505
Fax: 0228 - 526461

Website

Website door GoforIT